Домашен социален патронаж – Цар Калоян получи ново оборудване по проект „Оборудване на Домашен социален патронаж – Цар Калоян“

Домашен социален патронаж – Цар Калоян получи ново оборудване по проект „Оборудване на Домашен социален патронаж – Цар Калоян“.

 

Инвеститор на проекта е Фонд „ Социална закрила“, възложител - съинвеститор е община Цар Калоян и изпълнител е „ХОТ ТРЕЙД“ ЕООД гр. Варна.


Домашен социален патронаж – гр. Цар Калоян е с подновено оборудване включващо -  вертикален хладилник с една врата  - 2 бр., вертикален хладилник  с две врати 2 бр., електрически фритюрник за професионална употреба, електрически скари – 2 бр., електрически котлони и фурни 2 бр., картофобелачка, зеленчукорезачка и конвектомат.

   Общата стойност на проекта е 35 928.00 лв., като 32 335.20 лв. ще бъдат изплатени от Фонд „Социална закрила“ и 3 592.80 лв. от Община Цар Калоян.


С реализацията на проекта е постигнат комфорт и сигурност на работещите, разширяване на дейността на социалният патронаж, осигурена е  благоприятна среда за предоставяне на социални услуги в общността. Осигурени са по-добри и безопасни условия на труд за персонала, приготвящ храната за потребителите, повишено е качеството и ефективността на извършваната услуга, чрез създаване на оптимални условия за функциониране на Домашен социален патронаж.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Разглеждайки го Вие се съгласявате с тяхната употреба.